Nieuws & blogs

CVJO Rivierenland biedt starterspakket

Ben jij een (startend) ondernemer en heb je behoefte aan praktische ondersteuning? CVJO Rivierenland heeft samen met hun founding- en kennis partners een (starters) ondernemerspakket ontwikkeld. CVJO Rivierenland is dé broedplaats voor (startende)...

Lees meer

CoWork Friday

Op vrijdag 13 november was het bij CVJO Rivierenland tijd voor de tweede CoWork Friday. Het thema van de middag was effectieve acquisitie en verkoop, een onderwerp dat lastig blijkt voor veel startende ondernemers. Want hoe ga je aan de slag met het werven van nieuwe klanten? En hoe zorg je dat een lead een klant wordt? Met zijn jarenlange ervaring als marketingprofessional bij onder andere Acer en als directeur van verschillende bedrijven vertelde John van Mil de aanwezige CoWorkers de kneepjes van het vak. Na een zelf meegebrachte lunch, het verhaal van John en een korte borrel konden de aanwezigen terugkijken op een ontspannen, inspirerende middag.

De ondernemers beleven veel plezier aan de gratis workshops tijdens de CoWork Friday, maar ook jij kunt er van profiteren. Deelname is gratis, het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden via deze link: CoWork Friday. De volgende CoWork Friday vindt plaats op vrijdag 4 december.

Lijkt het je leuk om voor je deelname aan een CoWork Friday een keer bij ons langs te komen? Dat kan! Onze deur staat iedere werkdag open en er is altijd wel een enthousiaste ondernemer aanwezig die je meer over CVJO Rivierenland kan vertellen. Natuurlijk met een lekker kopje koffie of thee.

Lees meer

Vliegende start voor jouw bedrijf

Bij het starten – of laten groeien – van je eigen bedrijf komt heel wat kijken. Wil je eens sparren over jouw bedrijf? Plan dan een gratis gesprek.

Contactgegevens

Kleibergsestraat 7

4001 LE  Tiel

06  201 063 84

Partners van CVJO Rivierenland