CVJO Rivierenland biedt starterspakket

Ben jij een (startend) ondernemer en heb je behoefte aan praktische ondersteuning? CVJO Rivierenland heeft samen met hun founding- en kennis partners een (starters) ondernemerspakket ontwikkeld.

CVJO Rivierenland is dé broedplaats voor (startende) ondernemers in Tiel. Naast het ontwikkelen van bedrijfs ideeën helpt CVJO ondernemers een stevige basis te leggen voor hun eigen bedrijf. Door coaching, advies en door in contact te komen met andere ondernemers ontwikkeld de ondernemer zich twee keer zo snel. ‘Wij zijn nu ongeveer 1 jaar actief in Tiel en kwamen erachter dat zowel startende- en ondernemers die al wat langer bezig zijn, behoefte hebben aan praktische ondersteuning op verschillende vlakken’ zegt aanjager Stefan Haaksman. ‘Ons ondernemerspakket geeft de (startend) ondernemer de mogelijkheid om in korte tijd zijn of haar bedrijf vorm te geven’. ‘Dit ondernemerspakket is in samenwerking met onze founding- en kennis partners ontwikkeld en daarom kunnen wij deze kostenloos aanbieden’. Van het vormgeven van een logo, huisstijl en website met een jaar lang gratis hosting tot trainingen boekhouden en ondersteuning in het schrijven van een business plan, het ondernemerspakket van CVJO geeft de pré-starter, starter en zelfstandig professional de mogelijkheid zijn of haar onderneming te laten accelereren.

Het ondernemerspakket krijg je gratis bij een fulltime lidmaatschap (€185,- per maand) bij CVJO Rivierenland. Het (starters) ondernemerspakket bestaat uit 20 diensten en producten waarvan de ondernemer er 4 gratis mag kiezen.

Wil je meer weten over het (starters) ondernemerspakket of ondervinden wat CVJO Rivierenland voor jou kan betekenen? Kijk op onze Facebook pagina www.facebook.com/cvjorivierenland of meld je aan voor een gratis sparringsuurtje http://rivierenland.cvjo.nl/gratis-sparringsgesprek-bij-cvjo/ . CVJO Rivierenland is gevestigd op de Kleibergsestraat 7 in Tiel.

Vliegende start voor jouw bedrijf

Bij het starten – of laten groeien – van je eigen bedrijf komt heel wat kijken. Wil je eens sparren over jouw bedrijf? Plan dan een gratis gesprek.

Contactgegevens

Kleibergsestraat 7
4001 LE, Tiel

06  201 063 84

Partners van CVJO Rivierenland: